Welkom

Welkom op de website van de Eindhovense Filatelisten Vereniging.

De EFV is opgericht op 1 januari 2002 na een fusie van de Philatelisten Club Eindhoven en de Philips Philatelisten Vereniging en is daarmee een van de grotere verenigingen in Brabant. Zij is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17142684 en is lid van de K.N.B.F. (Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten Verenigingen).

Postzegelverzamelaars en filatelisten uit Eindhoven en wijde omgeving kunnen voor hun hobby terecht bij de Eindhovense Filatelisten Vereniging. Doorgaans elke eerste maandag van de maand organiseren wij een ledenbijeenkomst. Hier wordt onder andere een veiling gehouden. Af en toe wordt een presentatie gehouden over een filatelistisch onderwerp; er wordt kennis gedeeld. Postzegels worden geruild, gekocht of verkocht en kennis en ervaring worden uitgewisseld. Dat alles in een vriendschappelijke, informele sfeer. Diverse (semi-) handelaren zijn aanwezig.

De contributie bedraagt slechts € 31,00 per jaar. Hierin is het abonnement van het maandblad Filatelie inbegrepen (Individueel abonnement € 35,00 per jaar). Wij hebben een uitgebreide bibliotheek en Yvert wereldcatalogus, welke gratis voor leden ter inzage zijn. De vereniging kent een actieve rondzenddienst.

Ter bescherming van erven hebben wij een commissie nalatenschappen.

Voor informatie en lidmaatschap, zie: ‘Lidmaatschap’  

 

Laatst bijgewerkt op 8-11-2023.

 

Privacyverklaring EFV: 

Privacyverklaring website EFV: 

Disclaimer: De Eindhovense Filatelisten Vereniging probeert ervoor te zorgen dat alle informatie die u op deze site kunt vinden correct is. De Eindhovense Filatelisten Vereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten.